Uvjeti poslovanja i sigurnost podataka

Opći uvjeti poslovanja internet trgovine ATROPA doo sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot-UPB1), preporukama HGK i međunarodnim kodeksima za e-poslovanje.

Dostupnost informacija

Prodavatelj se obvezuje da će kupcu uvijek dati sljedeće podatke:
1.) identitet tvrtke (naziv i sjedište tvrtke, matični broj)
2.) kontakt adrese koje omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-mail, telefon)
3.) bitna svojstva robe ili usluga (uključujući usluge i jamstva nakon prodaje)
4.) uvjeti isporuke proizvoda ili izvršenja usluge (način, mjesto i rok isporuke) sve cijene moraju biti jasno i nedvosmisleno određene te moraju biti jasno istaknute ili već sadržavati poreze i troškove prijevoza.

Sve cijene su izražene u EUR.

Opći uvjeti vrijede na svim stranicama internetske trgovine i stupaju na snagu od trenutka kada ih unesete. Zadržavamo pravo izmjene, u cijelosti ili djelomično, bilo kojeg dijela općih uvjeta bez posebne najave. Promjene stupaju na snagu od trenutka objave.

Ne odgovaramo za točnost i potpunost podataka na stranicama elektroničke trgovine, kao ni za točnost i potpunost tekstualnog i slikovnog materijala. Slika i stvarni izgled artikla mogu se razlikovati.

Zadržavamo pravo ograničiti ili potpuno zaustaviti prodaju nekih ili čak svih proizvoda, ograničiti ili potpuno zaustaviti pristup web stranici internetske trgovine ili na drugi način ograničiti ili zaustaviti rad internetske trgovine na određeno ili neodređeno vrijeme. vrijeme.

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu na vašem hardveru ili softveru kao posljedicu posjeta i rada na stranicama internetske trgovine ili za bilo kakvu štetu vezanu uz proizvode kupljene u internetskoj trgovini.

Potvrdom narudžbe svaki kupac pristaje na uvjete poslovanja i korištenja.

Kupiti

Narudžbenica se sklapa na slovenskom jeziku i obvezuje kupca i prodavatelja.
Proizvodi na stranici uglavnom su na zalihi, osim proizvoda kod kojih je to jasno naznačeno. Zadržavamo pravo odustajanja od izvršenja narudžbe, u slučajevima kada naručenih proizvoda nema na zalihi te je došlo do greške prilikom unosa zaliha. Do djelomičnog ili potpunog odustajanja od narudžbe može doći i ako je došlo do očite pogreške u cjeniku ili narudžbenica nije popunjena u skladu s općim uvjetima.

Način plaćanja

Kupci mogu platiti narudžbu pouzećem ili po predračunu. Moguće je samo jednokratno plaćanje. Roba se isporučuje u dogovorenom roku. Zadržavamo pravo produljenja roka zbog tehničkih ili drugih grešaka u procesu. U tom slučaju obvezujemo se obavijestiti klijenta o tome. Javite nam ako niste primili nikakvu obavijest od nas i ako je prošlo više od 3 radna dana od kupnje.

Plaćanje unaprijed

U slučaju plaćanja avansnim računom, paket ćemo poslati u najkraćem mogućem roku nakon primitka Vaše doznake. Naručeni artikli bit će Vam rezervirani 3 radna dana, au slučaju da u tom vremenu ne podmirite predračun, nakon protekla tri dana Vaši artikli će ponovno biti dostupni svim kupcima.

Predračun vrijedi 3 radna dana od primitka narudžbe!

Plaćanje pouzećem

Uz plaćanje pouzećem, Vaš paket će biti proslijeđen u najkraćem mogućem roku, a iznos ćete platiti službeniku pošte.

Važno: kod plaćanja pouzećem službenik pošte će Vam dodatno naplatiti transakcijski trošak prikupljenog novca (slično kao što Vam naplaćuje banka ili pošta prilikom plaćanja uplatnicama).

C jedan

Sve cijene su izražene u EUR (Eur).
Cijene vrijede u trenutku potvrde narudžbe (završetka kupnje).
Cijene vrijede u slučaju plaćanja gore navedenim načinima plaćanja, pod gore navedenim uvjetima.

U slučaju da se cijena artikla promijeni tijekom obrade narudžbe, prodavatelj će o tome obavijestiti kupca. Prodavatelj će nastojati u svakom slučaju maksimalno kupcu osigurati nižu cijenu odn ponuditi odgovarajuće rješenje koje će zadovoljiti obje strane.

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.

Razdoblje valjanosti promotivne ponude

Ako u opisu proizvoda nije drugačije navedeno, promotivna ponuda vrijedi do isteka zaliha

Sigurnost podataka

Tvrtka Atropa doo obvezuje se na trajnu zaštitu svih osobnih podataka. Oni će se koristiti isključivo za slanje informativnog materijala, ponuda, računa i druge potrebne komunikacije. Ni pod kojim uvjetima podaci o klijentima neće biti proslijeđeni trećoj strani.