Dostava i povrat

Dostava i troškovi dostave

Proizvod je na putu u najkraćem mogućem roku. Kada je narudžba otpremljena, kupca obavještavamo e-mailom.

Uz iznos kupnje dodajemo i trošak dostave.

Kod slanja u inozemstvo troškove poštarine snosi kupac sam, bez obzira na iznos narudžbe.
Prodavatelj ne odgovara za kašnjenje davatelja poštanskih usluga niti za oštećenje pakiranja. Kupac je dužan odmah pregledati primljenu robu te u slučaju oštećenja odmah kontaktirati davatelja poštanskih usluga koji će zajedno s naručiteljem sastaviti zapisnik o oštećenju pošiljke.

Povrat robe i reklamacije

Na otkazivanje narudžbe primjenjuju se odredbe općih uvjeta i važeće zakonske odredbe o povratu robe. Primjenjuju se odredbe članka 43. Zakona o zaštiti potrošača (ZVPot) koji propisuje da potrošač ima pravo u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe obavijestiti tvrtku da odustaje od ugovora, bez navođenja razloga odluka.

U slučaju odustajanja od ugovora, pružatelj vraća sve primljene uplate u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana od primitka obavijesti potrošača o odustajanju od ugovora.

Povratna adresa:

ATROPA doo
TrataXIV 25a
1330 Kočevje
Slovenija

Proces povrata proizvoda

U slučaju da Vam proizvod ne odgovara, obavijestite nas putem e-maila u roku od 14 dana od primitka artikla i vratite nam ga u roku od 14 dana od obavijesti o odustajanju. Proizvod nam vratite neoštećen i u istoj količini, osim ako nije uništen, oštećen, izgubljen ili mu se količina smanjila bez krivnje kupca.

Proizvod nam pošaljite na adresu: Atropa doo, Klinja vas 19B, 1330 Kočevje. Proizvod pošaljite u originalnoj ambalaži koja je propisno zaštićena i priložite kopiju originalnog računa. Jedini trošak koji potrošač tereti u vezi s odustajanjem od ugovora je izravni trošak povrata robe koji se naplaćuje prema cjeniku dostavne službe.