Kateri razmaščevalec za avto je najboljši?

Koji je odmašćivač automobila najbolji?

Odmašćivač automobila i upotreba

Odmašćivač, kada ga koristiti? Najprije uklonite što je moguće više prljavštine bez dodirivanja boje, što se radi odmašćivačem, najbolje na suhoj boji. Alkalni odmašćivač se također može koristiti kao pretpranje ako to želite učiniti, ne kao čišćenje, ali puno spektakularnije!

Koji odmašćivač je najbolji?

Mnogi ljudi brkaju dvije vrste odmašćivača, naime hladni odmašćivač i alkalni odmašćivač. Razlika među njima je ogromna. Sredstva za hladno odmašćivanje ne mogu se razrijediti, tako da će otopiti sve što je na bazi ulja, poput katrana, mrlja od asfalta, izlijevanje dizela na boju ili ostatke ljepila.

Alkalni odmašćivač će ukloniti ostatak, kao što su sve organske nečistoće poput čađe, peludi, muha na prednjem dijelu vozila, blata, soli zimi itd.

Zašto hladno odmašćivanje?

Hladno odmašćivanje je vrsta skidača asfalta. Uklanjanje asfalta dio je procesa dubinskog čišćenja. To treba učiniti nekoliko puta godišnje, najbolje u proljeće i jesen, svako pranje automobila je nepotrebno. Preporučujemo da to učinite nakon temeljitog pretpranja ili ručnog pranja. Ovi zagađivači mogu oštetiti površinu automobila ako su izloženi izravnoj sunčevoj svjetlosti ili toplini. Katran, ljepila itd. nećete ukloniti uobičajenim sredstvima za čišćenje ili šamponima, ali ovi proizvodi hoće.

Zašto alkalno odmašćivanje?

Alkalno odmašćivanje je odmašćivanje vodom i djeluje potpuno drugačije od hladnog odmašćivanja. Alkalno odmašćivanje uklanja insekte, muhe, mrlje od krvi, blato, mahovinu, prašinu i drugo. To je alkalni odmašćivač koji ostavlja površinu čistom nakon upotrebe.

Vjerojatno se sada pitate kada koristiti koji proizvod?

Odgovor na ovo pitanje zapravo je vrlo jednostavan. Zamislite to kao "slično se otapa slično", što znači da će lužina ukloniti svu organsku prljavštinu poput soli, peludi, insekata, blata itd. Imajte na umu da je koncentriran i da se mora pomiješati s najmanje deset dijelova vode. Ostavite nekoliko minuta da upije boju, zatim isperite.

Oba proizvoda imaju zajedničko izbjegavanje plastičnih i gumenih dijelova jer se lako suše. Budući da se mrlje od asfalta rijetko pojavljuju visoko na automobilu, dovoljan je nanos Pureest T3 do ruba stakla. Imajte na umu da se ovo ne može miješati, ali inače je to ista mudrost. Nanesite proizvod, ostavite da djeluje nekoliko minuta i potom isperite. Gotovo!

Kupujte proizvode za čist automobil:

Povratak na blog